O nama

Hills agencija za nekretnine i konstalting d.o.o. Bihać upisana je u Registar posrednika u prometu nekretnina Federacije Bosne i Hercegovine, te se bavi posredovanjem u prodaji i kupovini nekretnina na području cijele Bosne i Hercegovine.

Naš je cilj da Vama, našim cijenjenim kupcima pronađemo nekretninu upravo onakvu kakvu ste željeli, kao i da našim prodavateljima nastojimo realizirati prodaju nekretnine u što kraćem vremenskom periodu. Kako bismo što kvalitetnije i uspješnije pomogli svima Vama surađujemo s domaćim i stranim agencijama i oglašavamo se na svim relevantnim oglasnicima i medijima u Bosni I Hercegovini, Europi ali i svijetu.

Sjedište Agencije nalazi se u Bihaću na adresi Harmanska 5. Na usluzi su Vam vrijedni i stručno osposobljeni agenti koji očekuju Vaš poziv na broj telefona 063 / 333 – 377 ili na e-mail adresu: hills.nekretninebih@gmail.com

Za Vas vršimo usluge oglašavanje u medijima i svim portalima, vršimo analizu i kontrolu dokumentacije o vlasništvu i druge karakteristike nekretnine. Naše poslovanje organizujemo na principu sveobuhvatnosti što podrazumijeva da našim klijentima pružamo puni spektar usluga u pogledu prometa nekretninama, te vršimo savjetodavne i konsultantske poslove u pogledu svih aspekata prometa nekretninama.

Dodatno, kako bi pružili našim klijentima najveću moguću sigurnost i kvalitet procesa u poslovanju, obezbjeđujemo pravno savjetovanje u pogledu relevantnih imovinskopravnih pitanja u saradnji sa partnerskim advokatskim društvom, te osiguravamo i saradnju sa drugim relevantnim akterima kao što su referentni procjenitelji i vještaci, te komunikaciju sa finansijskim institucijama u cilju obezbjeđenja najpovoljnijih oblika finansiranja, a sve s ciljem pružanja maksimalno profesionalne i kvalitetne usluge u procesu prometa nekretninama.


OPĆI UVJETI POSLOVANJA